TEGNING

TEKNISK TEGNING - Vi tegner i CAD

Teknisk CAD tegning i 2D og 3D - det er vores stærke side.

 

Help2cad.dk - Det er hjælp til CAD og teknisk tegning. Vi ved, hvad der skal til, for vi har erfaringen både byggepladsen som tømrer & snedker og fra tegnestuen som bygningskonstruktør. Så vi ved om nogen, hvad der gør en CAD tegning god og let forståelig, når håndværkerne skal bygge på byggepladsen. Denne kombination - det er vores stærke side.

Help2cad.dk sørger for, at det grundlæggende er orden. Det er vores standard. Så lad os om objekter, 3D modeller, BIM, mængdeberegning, dørnumrer, lag, layout, blokke, xrefs, tekster og målsætning.

En teknisk tegning skal indeholde alle relevante oplysninger modtageren har brug for. Men samtidig også være struktureret og indeholde de digitale data og oplysning, som samarbejdsparterne har brug for. Den skal være præcis og letforståelig og er derfor opbygget efter bestemte tegnetekniske CAD standarder. De tegnetekniske standarder følger vi, uanset om det er ifølge Jeres egen CAD manual eller bips' standarder. Færdige projekter, er vi selvfølgelig klare til at aflevere, som as build tegninger i CAD og dwg fil format.

 

Branchekendskab - Byggepladserfaringen tilbage til tegningerne

 

Help2cad’s branchekendskab er en stor fordel, når tegnes, projekteres og bygges. Vi har nemlig selv været med til at bygge meget. Og så har vi et stort kendskab til, hvad der findes af byggematerialer og deres kvaliteter. Så den viden benytter vi os selvfølgelig af, når vi tegner. Og skulle du have en opgave, der ikke lige står til at kunne løses, så sætter vi gerne vores kreative tanker i gang.

 

Freelance og mobil tegnestue - Vi tegner, når der skal tegnes

 

Tegnearbejdet udfører vi fra vores base. Eller via vores mobile enhed, der gør os fleksible og hurtige til at løse tegneopgaven, der hvor du er. Det ser vi, som en god enhed til hasteopgaver, hvor hurtig kommunikation og deadlines spiller ind. Eller når det praktisk føles bedre og er mere optimal. Vi tegner på freelance basis med timepris. Hvis du har et projekt, der kræver en ekstra tegner i en periode, så er det også os.

 

Få en fast CAD partner - Tegning med dag til tidlig morgen levering

 

Vi tilbyder os også, som din faste tegnepartner, hvis du ønsker en til at tage sig at dine plan, snit og facadetegninger. Det kan være, at du kun skal have tegnet noget en gang i mellem, men ønsker en fast tegner. En der kender dine ønsker på forhånd og hvordan dine tegninger skal være. Det har vi gode erfaringer med. Ofte vil vi kunne klare tegneopgaver natten over, så de ligger i din mailboks, når du møder på arbejde igen dagen efter. Og der med kan du fortsætte dit arbejde, i stedet for at side og vente på tegningerne. Med vores branchekendskab vil vi også kunne klare projektering og detaljeløsninger og være din ”medarbejder og kollega”  - vi er meget fleksible.

 

Ring gerne - Vi viser gerne projekt ”Laptoppen” frem

 

.........

.........

Kontakt os

help2cad.dk

Construction  Architecture  Design


Ingemannsvej 4

6800 Varde

Danmark


Mail Klik her

Mobil +45 22 97 59 22


CVR nr. 31216206